Obavijest COVID-19 | CZSS Samobor

Centar za socijalnu skrb Samobor je javna ustanova osnovana za područje Grada Samobora i Grada Svete Nedjelje te Općine Stupnik koje zauzimaju površinu oko 340 km² te na kojem živi oko 65 000 stanovnika.

Covid-19

Sukladno naputku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku od 13.ožujka2020.g. , a slijedom pojave oboljenja od COVID-19 u RH i širenja epidemije, te u svrhu sprečavanja širenja virusa, ovim putem Vas OBAVJEŠTAVAMO te UPUĆUJEMO da ćemo do daljnjega:

  • skratiti vrijeme predviđeno za prijem stranaka
  • Zaprimati samo stranke koje dolaze zbog žurnih i neodgodivih razloga ( nasilje u obitelji, hitan smještaj djece i starijih osoba)
  • Ostale usluge (informiranje , savjetovanje, a vezano za sva prava iz sustava socijalne skrbi) možete ostvariti putem telefona br. 01/3362-702, kao i e-maila css-samobor@zg.t-com.hr

Ukoliko imate respiratornu bolest /i ili povišenu temperaturu molimo Vas da ne dolazite u prostorije ustanove, kako bi zaštitili sebe i ljude oko sebe.

S poštovanjem,
Centar za socijalnu skrb Samobor

 

Odluka o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u centru za socijalnu skrb Samobor za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 20.3. 2020. g.

Odluka o organizaciji rada CZSS Samobor 20.3.2020. g. (pdf)

Back to top