Hiža Crvenog križa | CZSS Samobor

Centar za socijalnu skrb Samobor je javna ustanova osnovana za područje Grada Samobora i Grada Svete Nedjelje te Općine Stupnik koje zauzimaju površinu oko 340 km² te na kojem živi oko 65 000 stanovnika.

Centar za socijalnu skrb Samobor ponosni je partner projekta „Hiža Crvenog križa“ kojeg uspješno provodi zajedno s Gradskim društvom Crvenog križa Samobor. Vrijednost projekta je gotovo dva milijuna kuna, a trajanje je 2 godine. Cilj ovog projekta je bio osnovati društveni centar s brojim aktivnostima koje će biti namijenjene svim uzrastima! Projektom se promiče volonterstvo, solidarnost, zdrav način života i socijalna uključenost.

U Hiži Crvenog križa svakodnevno se provode brojne radionice, a neke od njih su: izrada samoborskog kraluša, nordijsko hodanje, DIY („Do It Yourself“), savjetovanja s ciljem očuvanja zdravlja, informatičke radionice namijenjene umirovljenicima, predavanja o prvoj pomoći za osnovnoškolce i brojne druge, a sve su u potpunosti besplatne.

Za sve informacije o projektu, GDCK Samobor stoji na raspolaganju na broju telefona 01/654 – 6638 i na e-mail adresi info@crvenikrizsamobor.hr, a rasporede aktivnosti možete pronaći na webu i facebook stranici GDCK-a Samobor. Pridružite nam se i postanite dio Hiže Crvenog križa!

Hiža Crvenog križa

Back to top